Campionii

te antrenează

Să fii în cea mai bună formă

E timpul să adopţi un stil de viaţă sănătos bazat

pe un program sportiv-nutriţional complet, iar

Campionii noştri te vor ajuta să-ţi îndeplineşti

obiectivele!

Află cum
Oana Hreapcă Campion Mondial
Acasa EchipaOana Hreapcă

Oana Hreapcă

Antrenor, nutriționist

A descoperit plăcerea practicării sportului la vârsta de 13 ani când a aflat secretele atletismului. A obținut multiple titluri de campioană națională şi şi-a continuat activitatea sportivă prin practicarea halterelor și a culturismului.

În 2006 s–a axat doar pe culturism, obținând titlul național pentru categoria sa, titlul absolut al României și locul întâi la perechi, iar în următorii ani numărul competițiilor câștigate nu a scăzut. Printre acestea se numără şi campionatele Mondiale din Franța, Luxemburg şi Irlanda, campionatul European din Kiew şi Cupa mondială Colchester din Anglia. 

A alternat cariera profesională cu pregătirea competițională, perfecționându-se în domeniul sportiv: a urmat cursuri de FEFS și Kinetoterapie, de technician nutriționist, masterul în Management și Marketing în Sport, s–a specializat pe culturism, fitness, haltere și atletism, și, de asemenea, este formator de instructori de fitness.

Dacă doreşti fie să îţi tonifici musculatura, fie să devii un campion al culturismului, Oana te va îndruma pe parcursul unui program sportiv şi nutriţional complet.

Vino sa te antreneze si pe tine. Devino membrul nostru.